M:040 870 756

 
 
VSTOP
ZA
UPORABNIKE
Registracija ali prijava
Je to vaš prvi obisk?

Registrirajte se za izvajanje storitev. Za nejasnosti nas pokličite!

Pozabljeno geslo - Pozabljeno uporabniško ime

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Tečaj je namenjen vsem, ki bi radi organizirali svoje življenje. OneNote in Outlook skrbita za organizirane zapiske, koledarje in e-pošto, medtem ko Word, Excel in PowerPoint skrbijo za uspešnost pri delu.


OneNote je program, ki je namenjen tako šolarjem kot študentom kot poslovnim uporabnikom. Papirnati zvezki in beležnice počasi postajajo stvar preteklosti in programi kot so OneNote služijo kot nadomestek papirja na vašem računalniku.

Outlook pa je eden tistih programov, ki se uporablja predvsem za pregledovanje e-pošte. To je le ena od mnogih opcij, ki jih ponuja. Naučili se ga boste uporabljati tudi kot vaš koledar dogodkov, dnevnik, upravitelj vaših kontaktov ter organizator vaših delovnih nalog.

Na tam tečaju pa tudi nadgrajujemo znanje Microsoft Worda, Excela in PowerPointa. Naučili se boste naprednejšega oblikovanja besedil, kot je vstavljanje komentarjev, opomb, samodejnih kazal in še mnogo naprednih funkcij. V Excelu pa se naučite naprednejšega oblikovanja, filtrov ter izdelovanja analiz ter vrtilnih tabel.

Da pa vse to znanje ne gre v nič pred vašimi prijatelji in kolegi, pa poskrbi PowerPoint, kjer se boste naučili sestaviti predstavitev po lastni matrični predlogi z lastnimi animacijami.
 

 

NOVOSTI

Izvajamo ugodno in kvalitetno vzdrževanje informacijskih sistemov. Optimizacija informacijskega sistema in delovnih procesov prihrani čas, denar ter prinaša le prednosti. Za pripravo ponudbe nas kontaktirajte na info@inforia.si

MNENJA TEČAJNIKOV

 
 

Prijavite se na e-obvestila