M:040 870 756

 
 
VSTOP
ZA
UPORABNIKE
Registracija ali prijava
Je to vaš prvi obisk?

Registrirajte se za izvajanje storitev. Za nejasnosti nas pokličite!

Pozabljeno geslo - Pozabljeno uporabniško ime

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Ste prišli do blokade? Poznate osnovne funkcije računalnika pa se vam zdi premalo? Imate zahtevno službo, ki od vas zahteva neprestano izpopolnjevanje računalniškega znanja? Potem se vpišite na nadaljevalni tečaj Andante.


Danes že skoraj vsaka služba zahteva poznavanje orodja Microsoft Office. Na nadaljevalnem tečaju se boste naučili naprednega oblikovanja besedil, tabel, oblikovanja črk ter slogov, vstavljali bomo slike, grafe, tabele in še mnogo več v Microsoft Wordu. Nato se boste učili ustvarjanja, oblikovanja in uporabe tabel in seznamov, za dodatek pa se boste učili še ustvarjanja grafikonov v Microsoft Excelu. Pa vendar nobena tabela ali besedilo ni dovol učinkovito, če je profesionalno ne predstavimo. Za take primere je tu program Microsoft PowerPoint. Z njim se boste učili izdelave dinamičnih predstavitev z animacijami, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost vaših poslušalcev. Vse to pa se lepo zaključi s poslovno uporabo e-pošte.

Verjetno se vam je že mnogokrat zgodilo, da ste iskali nek nujno potreben dokument, pa niste vedeli kje se skriva. Na nadaljevalnem tečaju za učimo efektivnega sortiranja vaših datotek in dokumentov, tako, da se vam kaj takega ne bo več dogajalo.

 

NOVOSTI

Izvajamo ugodno in kvalitetno vzdrževanje informacijskih sistemov. Optimizacija informacijskega sistema in delovnih procesov prihrani čas, denar ter prinaša le prednosti. Za pripravo ponudbe nas kontaktirajte na info@inforia.si

MNENJA TEČAJNIKOV

 
 

Prijavite se na e-obvestila