M:040 870 756

 
 
VSTOP
ZA
UPORABNIKE
Registracija ali prijava
Je to vaš prvi obisk?

Registrirajte se za izvajanje storitev. Za nejasnosti nas pokličite!

Pozabljeno geslo - Pozabljeno uporabniško ime

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Tehnologija in stili oblikovanja se spreminjajo izredno hitro, tako hitro kot trg v katerem se vaše podjetje giblje. Pomembno je, da vaša spletna stran ostaja v toku s temi spremembami in da vaše podjetje pridobi največ iz novih spletnih možnosti, ki so na voljo. Včasih lahko obstaja odpor do izdatkov za stroške nove zasnove spletne strani, vendar, če je delo dobro opravljeno lahko preoblikovanje vaše spletne strani prinese visoko donosnost naložbe. Tukaj je 5 odličnih razlogov zakaj prenoviti spletno stran.

Tukaj je 5 odličnih razlogov zakaj prenoviti spletno stran.


 

1. Vaš sistem za upravljanje vsebin ali tehnologija spletne strani je zastarela

Govori se, da je eno človeško leto enako vsaj štiri Internetnih let. Tehnologija napreduje izjemno hitro. Nekatere spletne platforme in sistemi za upravljanje vsebin se ne posodabljajo sproti, morda so bili super pred nekaj leti, vendar, če je vaša spletna stran zgrajena na starejši tehnologiji imate omejene možnosti samostojnega urejanja vsebin. Nove funkcije so zaželene, ker so lažje in hitrejše za uporabo. Zaradi starejše tehnološke platforme boste tudi bolj dovzetni za kršitve varnosti in nezaželenih udiranj na spletno stran. Ko boste vašo spletno stran nadgradili na sodobnejšo, fleksibilnejši in progresivno platformo boste lahko spletno stran lažje prilagajali novim tehnologijam in s tem poskrbeli za večjo varnost.

2. Vaš design spletne stran izgleda zastarelo

Prvi vtis štetje. Veliko raziskav kaže, da imate samo nekaj kratkih sekund časa, da bi dobili pozornost uporabnikov in da jim posredujete dovolj pomembne informacije, da jih pritegnete. Tudi kakovost vaše spletne strani – berljivost in design, odražata odnos vašega podjetja in njegovo javno podobo. Pomembno, da je vaša spletna stran izdelana profesionalno in s sodobnimi tehnikami programiranja. Če je estetika vaše spletne strani stara, se rado zgodi, da ima uporabnik slabšo izkušnjo z obiskom vaše spletne strani. Preglejmo spletno stran podjetja NIKE skozi čas in njen napredek: 

 

Primer spletne strani od 1998 do 2015.

V primerjavi z danim primerom visoko prodajnega podjetja, kje vidite vašo trenutno spletno stran?

 

3. Vaša spletna stran ni prilagodljiva mobilnim napravam

Uporabniki koristijo mobilne naprave za odstopanje do informacij in storitev na spletu. Uporabniki mobilnih naprav imajo različne zahteve in želje ter Imajo drugačen način razmišljanja. Uporabniki mobilnih naprav pričakujejo, da bodo dobili, kar želijo zelo hitro in enostavno. Želijo, da imajo spletne strani "mobilno pametne" funkcionalnosti, kot so en klik za klicanje, prilagodljivost, BERLJIVOST... Zato je pomembno, da je vaša spletna stran optimizirana za mobilne naprave, saj le tako lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Približno 66% obiskov spletnih strani prihaja iz mobilnih naprav in če vaša spletna stran ni prilagojena boste izgubili posel zaradi frustracij  uporabnikov.

4. Niste dobili želenih rezultatov

Vam je všeč vaša spletna stran? Verjetno bi vam bila še bolj, če vi le-ta prinašala rezultate, ki jih želite. Dobiti rezultate, je neposredna posledica tega, kako boste pritegnili uporabnike. Preden se odločite za prenovo, morate opredeliti tisto, kar želite, da vaša spletna stran, na dolgi rok, doseže. Za kvalitetne rezultate in zbrane informacije obiskovalcev morate trdno delati, saj se le kvalitetni kontakti lahko obrestujejo na dolgi rok.

5. Poslovni cilji se spreminjajo

Poslovni cilji podjetja se spreminjajo in prilagajajo trgu, zato morate vaše idejne poti objaviti tudi na spletni strani. Omogočite podjetju, da se hitreje in lažje širi ter, da njegova vizualna podoba raste skupaj s podjetjem. Za podporo uporabljajte socialni medije, spletne strani s sistemi ocenjevanja, aplikacije v oblaku ter ostale mehanizme, ki vas bodo držali v stiku s potencialnimi kupci. Podjetja, ki želijo preživeti in uspeti se morajo naučiti izkoristiti nove tehnologije, ki so na voljo, da bi si pomagali zagotoviti boljši produkt ali storitev. Če ne želite preoblikovati vaše spletne strani za vključevanje nove tehnologije, lahko hitro ugotovite, da je težko držati korak s konkurenti.

Vaša spletna stran je del vašega poslovanja in jo je potrebno razvijati in spreminjati. Spletna stran je živ sistem, tako kot vaše podjetje ter kot svet, ki ga obdaja. Zlato pravilo, ki si ga moramo zapolniti je, da tudi ko boste preoblikovali spletno stran se delo ne konča. Da ostanemo najboljši moramo stalno graditi na sebi ter na procesih znotraj podjetja. Poskrbite, da je del stalnih izboljšav tudi vaša podoba na internetu. Za konkretno ponudbo nam pišite s klikom na ZANIMA ME IZDELAVA NOVE SPLETNE STRANI.

 

ZANIMA ME CENA ZA SPLETNO STRAN

NOVOSTI

Izvajamo ugodno in kvalitetno vzdrževanje informacijskih sistemov. Optimizacija informacijskega sistema in delovnih procesov prihrani čas, denar ter prinaša le prednosti. Za pripravo ponudbe nas kontaktirajte na info@inforia.si

MNENJA TEČAJNIKOV

 
 

Prijavite se na e-obvestila