M:040 870 756

 
 
VSTOP
ZA
UPORABNIKE
Registracija ali prijava
Je to vaš prvi obisk?

Registrirajte se za izvajanje storitev. Za nejasnosti nas pokličite!

Pozabljeno geslo - Pozabljeno uporabniško ime

Uporabnik
Geslo
Zapomni si me

Nekateri lastniki podjetja so mnenja, da podjetje ne bo zaslužilo s spletno stranjo ali pa, da je izdelava spletne strani predraga. Nekateri pa so mnenja, da profesionalna spletna stran predstavlja konkurenčno prednost in pravilno skrb za svoje stranke in potencialne stranke. 

Kam sodite vi?

Spodaj je naštetih 8 razlogov ZAKAJ kot podjetnik POTREBUJEM profesionalno SPLETNO STRAN stran ne glede na posel, ki ga opravljate.

  1.  Vaše podjetje bo dobili večjo kredibilnost

Danes vse več in več strank uporablja internet za iskanje produktov ali storitev, ki jih potrebujejo. S spletno stranjo se bo vašemu podjetju povečala kredibilnost. Brez nje se bodo vaše potencialne stranke zatekale k vaši konkurenci. Doma narejena spletna stran je poceni, ki vam vedno ne prinese željenih rezultatov. Profesionalna reorganizacija in oblikovanje je temelj za kakovosten izgled vašega podjetja, ki bo potencilnim strankam prinesel dodatno zaupanje. Za manjša podjetja je to še bolj pomembno, ker v večini nimajo fizične trgovine za promocijo lastnih izdelkov.

  1. Spletna stran vam bo prihranila denar

Kot lastnik manjšega ali srednjega podjetja gotovo mislite, da si profesionalne strani ne morete privoščiti, ampak ne morete si je ne-privoščiti. Cena izdelave unikatne spletne strani se spreminja glede na zahtevnost, funkcionalnosti in povezljivosti z ostalimi sistemi. Izdelava enostavne spletne strani s profesionalnim izgledom pa ni tako draga, kot si mislite. Če primerjamo ceno časopisnega oglasa ter ceno spletne strani in ko dodamo še prostor potencialnih strank, ki ga lahko zajamete z enim ali drugim medijem je spletna stran stroškovno učinkovitejša pot za promocijo vaše dejavnosti.

  1. Omogoča vam, da so vaši kupci informirani

Predstavljajte si, da je vaša spletna stran spletna brošura ali katalog. Veliko enostavnejše in hitreje je posodobiti spletno stran z novimi podatki, kot pa natisniti vse informacije. Zato je tudi učinkovitejši in hitrejši način za obveščanje vaših strank o vaših novitetah, storitvah, produktih ter bližajočih se dogodkov,… Za razliko od tiskanih oglasov, ki hitro postanejo zastareli, lahko vaša spletna stran vedno zagotavlja aktualne informacije ter novice.

  1. Vedno je dosegljiva

Spletna stran je dosegljiva tako vašim potencialom kot tudi rednim strankam. Dosegljiva je 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu, kar omogoča obiskovalcem, da si v miru pogledajo vašo ponudbo produktov ali storitev tudi, ko je vaša pisarna oz. trgovina zaprta. Z današnjim načinom življenja je to velika prednost in prodajni argument pri odločitvi vašega kupca.

 

Se nadaljuje…Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

ZANIMA ME CENA ZA SPLETNO STRAN

NOVOSTI

Izvajamo ugodno in kvalitetno vzdrževanje informacijskih sistemov. Optimizacija informacijskega sistema in delovnih procesov prihrani čas, denar ter prinaša le prednosti. Za pripravo ponudbe nas kontaktirajte na info@inforia.si

MNENJA TEČAJNIKOV

 
 

Prijavite se na e-obvestila